Alahai Samsung Jét



Faster than smartphone. bunyi cam best. tapi hampeh jer. huhu. aku guna samsung jet skerang ni. beli awal taun dulu. ingat handphone ni boleh buat macam2. tapi indah khabar dari rupa jela. jap2 rupa tu ada juga. isinya jela yang x indah. operating system handphone ni membuatkan handphone ni jadi hampeh. kalau korang ada plan nak beli handphone ni, pikir dua kali la. banyak kali pun xpe. atleast x menyesal kalau dah beli nanti.



apa2 pun sekarang ni, ada group yang tengah buat projek untuk "port" kan OS Android dalam samsung jet. ni yang buat aku hepi sket. so, yang kat luar sana tu, sapa2 yang expert dalam developing Android OS, boleh la join group tu. ni link nya.

http://code.google.com/p/jetdroid/

itu je kot coretan ari ujan kali ni.

//mari mengarut :)
if (ari == hujan)
{
xtvt = tido;
}

hehe.. chow!

7 Response to "Alahai Samsung Jét"

  1. Syuzana Says:

    hye....nak tambah sikit ble :)

    if (ari == hujan)
    {
    xtvt = tido;
    }
    else if (ari == mendung)
    {
    xtvt = angkat kain;
    }
    else
    {
    xtvt = sidai kain;
    }

    kalu compile ada error tak ;)

  2. Aidi-Safuan Says:

    hahaha... best ke samsung? biasa member2 yang pakai semua kata tak best. corby tuh pon orang cakap kaler je lawa

  3. Jimmy Says:

    Syuzana > haha.. xde compiler error tu.. bgus2! :)

    Safuan > mmg pun.. ham jer..

  4. +akufobia+ Says:

    if hujan.angkat jemuran.aa.

  5. Ummi Dania Yasmine Says:

    eiiii gelinyer nak pegang eh??

  6. Syafiq Says:

    hohoi..
    nsb bek aku x angkut smsung jet dlu..
    apsl ngn os die? bkn pkai winmo ke?

  7. sherlina halim Says:

    Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

Post a Comment