Apo nih...

Ada satu ari tu aku tengah tengok TV sambil tunggu adik aku besiap sebab nk kena hantar dia pegi sekolah petang. adik aku pegi la belakang umah sebab nak ambik baju sekolah petang dia. bila dia masuk umah je dia jerit dia jumpa anak musang. aku pon tekejot la. siang2 pon ada jugak musang kluar. aku pun pegi la tengok. bila sampai kat belakang umah, anak musang tu macam dah nak mati. kesian punya pasal, aku ambik la dia bawa masuk umah. start aritu, umah aku ada ahli kluarga baru.. ni la budak baru tu.. :)


Nanti aku post kan gambar latest menatang ni. gambar ni waktu malam 1st kami bela dia. aku x tau korang nak kata haiwan apa. tapi aku buat dia macam kucing je. hehehe..


//melalut jap..

int  duit = 300;

while (cuti != 0)
{
duit = duit - 10;
cuti--;

return 0;

//conclusion = habis cuti habis duit.. adoi.. ~~

7 Response to "Apo nih..."

  1. .miss d'ieyna. Says:

    mata anak musang tu besar ar.
    comel2.nnt letak gambar bnyk2.

  2. farysa Says:

    comel la
    tp musang ble bsr pn ttp comel
    =)

  3. ieka Says:

    suka c++ ape...BENCI c++ progrming :(
    neway,cmel menatang tuw...

  4. M a W a D D a H Says:

    wahh..programming..mcm matlab je..or c++??

    dah2 la tu cuti..:p

  5. Amirrah Zawani Says:

    0whh ini musang ka.. comelll

  6. k.i.w.i Says:

    ni la sugar glider..

  7. sherlina halim Says:

    Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

Post a Comment