MHS @ Minggu Haluan Siswa.

Hahaha.. Sapa yang masuk universiti mesti tau title entry ni. umah aku kat dalam universiti. So, x masuk pun dah tau. Tapi aku pun masuk universiti juga, seraca langsung aku ada pengalaman juga la pasal minggu ni. Semalam, UTHM dah mula terima student baru. Kesian pulak aku tengok diorang. tak tau la diorang suka ke tak sebab diorang dah abis cuti. hahaha.. Tak lama lagi aku pun abis cuti juga. adoi..~~ tak pe..

 **

Apa- apa pun harap diorang enjoy dengan MHS ni. aku tak nak cerita lebih2. Nanti tak surprise la kepada orang-orang yang tak masuk universiti lagi.. ok! sampai sini dulu. Good luck to all yang dapat masuk universiti! chow..

**Picture From flickr :)

//C++ Slot..
if (kerja == siap)
   cout << "Aku suka nak pegi U";
else
   cout << "Aku malas nak balik U";

//Keja tak siap lagi nih.. ~~

10 Response to "MHS @ Minggu Haluan Siswa."

  1. farysa Says:

    mcm uia pngge taaruf week tu yer
    =))

  2. balqis Says:

    ape yg membebel kat bawah tu? yg lepas ayat **Picture From flickr tu.

    hee :) bila stat balik?

  3. Jimmy Says:

    balik 11 bh 7 ni..
    x lama dah la.
    huhuhu.. :(

  4. Affan Ruslan Says:

    jalan2 bro. aku tak belajar C++, tapi Alhahamdulillah ada bljr C# sikit2. :)

    kalau C#, result ecpected:

    WriteLine.Show ("Aku malas nak balik U")

    :)

  5. Izan Ishak Says:

    hmmm...umah dalam uthm. dekat lah kita.
    k.izan pun kat pt raja juga~

  6. yanie Says:

    ala. cerita la. kat sini xde MHS :D

  7. fairuz Says:

    wehh.same lah. kau uthm jgk ke?

  8. Jimmy Says:

    x la..
    me UTM..
    umah je kat UTHM..
    hehe.. :P

  9. suhaisweet Says:

    Hi, Visiting here..Very nice..luv ur blog...Very special for u.. Don’t Miss it!

  10. sherlina halim Says:

    Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

Post a Comment